• Kliplev Skole

Michael S. Petersen den 26-06-2015
    Information fra Tandplejen

Kære forældre

Den nye struktur i Tandplejen betyder, at tandklinikkerne i Bylderup, Felsted og Løjt lukker den 3. juli 2015.

Fra august 2015 bliver børn og unge, der har været tilknyttet tandklinikken i Bylderup, indkaldt til Tinglev Klinikken. Børn og unge, der har været tilknyttet tandklinikkerne i Felsted og Løjt, indkaldes til Kongehøj Klinikken.

Tandplejen indkalder via SMS og I modtager en SMS med indkaldelsen ca. 14 dage før tiden. Hvis tiden ikke passer, skal I ringe (7376 8256) eller maile (tandplejen@aabenraa.dk) til klinikken og få en ny tid. Husk at informere tandplejen, hvis I får et nyt mobilnummer.

Der er forskel på, hvor ofte man har behov for at gå til tandlægen. Derfor indkaldes børn og unge individuelt, og nogle vil blive indkaldt oftere end andre.

Transport til og fra klinikken er forældrenes ansvar, og der ydes ikke befordringsgodtgørelse. For at mindske forældrenes kørsel til tandklinikken er der mulighed for, at søskende kan få sammenhængende tider.

Indtil barnet fylder 15 år, skal tandplejen ifølge loven indhente informeret samtykke til undersøgelse og behandling fra forældre. Det betyder, at forældre aktivt skal sige ”ja” til en given behandling. Derfor er det nødvendigt, at en af forældrene ledsager barnet til klinikken.

Fra august kan tandplejen tilbyde udvidede åbningstider på udvalgte dage:
    Høje Kolstrup Klinikken: tir 8-17
    Kongehøj Klinikken: man 8-17, ons 8-17, tor 8-17
    Tinglev Klinikken: tir 8-17

Strukturændringen sker for at sikre en faglig og økonomisk bæredygtig struktur i Tandplejen: Social- og Sundhedsudvalget har som led i udmøntningen af budget 2015-18 besluttet en ny klinikstruktur. Den skal sikre kvaliteten i Tandplejen, idet personalet får de mest optimale arbejdsbetingelser, den højeste udnyttelsesgrad af klinikkerne og kan arbejde med de kortest mulige undersøgelsesintervaller.

Hvis I har praktiske spørgsmål til ovenstående, så kontakt Tandplejen på 7376 7587.

Michael S. Petersen den 08-06-2015
    Nye køreplaner

Sydtrafik har lavet nye køreplaner, som gælder fra søndag den 28. juni.
    Der kan også være ændringer for den skolebus du bruger.
    Det vil derfor være en god idé at tjekke de nye køreplaner. Du kan se dem på http://www.sydtrafik.dk/køreplaner